Tog fra Stuttgart til Berlin

Hjemmeside > Togtider > Stuttgart til Berlin

Gunstige priser

i 3 dage

i 7 dage

i 14 dage

i 30 dage

i 90 dage

Disse lave priser beregnes efter deres sandsynlighed. De kan være lavere eller højere på de nævnte reservationssider og afhænger af din nøjagtige rejsedato. Disse priser er vejledende og baseret på vores erfaring.

Tog fra Stuttgart til Berlin

Den gennemsnitlige togrejse fra Stuttgart til Berlin tager 06:12 timer og strækker sig over en distance på 510 kilometer. Togbilletter koster fra EUR 9, når de bestilles på forhånd. Der er i gennemsnit 34 togforbindelser om dagen fra Stuttgart til Berlin.

Rejsetid

Fra 05:24 timer

Pris

Fra EUR 9

Afstand

510 Kilometer

Frekvens

34

Første tog

04:20

Sidste tog

22:55

Afgangsstation

Stuttgart Hauptbahnhof (Hbf)

Ankomststation

Berlin Hauptbahnhof (Hbf)

Ændringer

direkte

Operatør

Deutsche Bahn DB, Flixtrain

Togtype

ICE InterCityExpress, Flixtrain

Gennemsnitlig rejsetid

06:12

Sammenlign togbilletpriser

Der er flere forskellige selskaber, der tilbyder billetter fra Stuttgart til Berlin. Priserne kan variere lidt, og det samme gælder rejsetiden. Det afhænger af, hvilke kvoter der er til rådighed, og hvordan rejsen foregår. Det er værd at sammenligne, især på lange ruter.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn: Officielle togbilletter, der sælges af Deutsche Bahn. Meget god oversigt over tidsplaner.
Omio

Omio: Et enkelt reservationssystem. Du kan sortere søgeresultaterne overskueligt efter priser og rejsetider.

Trainline

Trainline: Et pålideligt reservationssystem. Fremragende til lange og internationale rejser.

Flixtrain

Flixtrain: Meget billige togforbindelser på udvalgte strækninger.

Rejseinformation​

Vil du vide mere om din rejse fra Stuttgart til Berlin ? Her finder du de vigtigste spørgsmål med svar, som kan hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stuttgart til Berlin er 06:12 timer. Der er flere forbindelser dagligt. Rejsetiden kan variere på forskellige dage (weekend, helligdage). Brug venligst de angivne reservationslinks for at finde den nøjagtige rejsetid.

Den hurtigste rejse fra Stuttgart à Berlin til 05:24 timer.

Du kan købe togbilletter fra Stuttgart til Berlin på forhånd for så lidt som EUR 9. De er normalt dyrere, hvis du bestiller dem med kort varsel. Priserne kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, ruten og serviceklassen (2. eller 1. klasse).

 

Der er direkte togforbindelser fra Stuttgart til Berlin. Du behøver ikke at skifte tog på din rejse fra Stuttgart til Berlin.

Le premier train de Stuttgart à Berlin part à 04:20. Attention : les trains tôt le matin ne sont pas toujours les meilleurs, car les éventuelles correspondances ne sont pas aussi rapprochées que pendant la journée.

Det sidste tog fra Stuttgart til Berlin afgår kl. 22:55. Bemærk venligst, at togforbindelser sent om aftenen ikke altid er de mest komfortable, og at der kan være længere stop. På lange rejser er et nattog interessant.

 

LAfstanden på togruten fra Stuttgart til Berlin er 510 kilometer.

Pour plus d'informations et pour obtenir une aide personnelle de la part de sympathiques voyageurs en train, nous te recommandons le forum Raildude.

Følg dette link for at få rejseinformation om togforbindelsen fra Berlin til Stuttgart.
DA | DE | FR | NL