Tog fra Stuttgart til Utrecht

Hjemmeside > Togtider > Stuttgart til Utrecht

Gunstige priser

i 3 dage

i 7 dage

i 14 dage

i 30 dage

i 90 dage

Disse lave priser beregnes efter deres sandsynlighed. De kan være lavere eller højere på de nævnte reservationssider og afhænger af din nøjagtige rejsedato. Disse priser er vejledende og baseret på vores erfaring.

Tog fra Stuttgart til Utrecht

Den gennemsnitlige togrejse fra Stuttgart til Utrecht tager 04:47 timer og strækker sig over en distance på 465 kilometer. Togbilletter koster fra EUR 29, når de bestilles på forhånd. Der er i gennemsnit 13 togforbindelser om dagen fra Stuttgart til Utrecht.

Rejsetid

Fra 04:19 timer

Pris

Fra EUR 29

Afstand

465 Kilometer

Frekvens

13

Første tog

04:22

Sidste tog

21:53

Afgangsstation

Stuttgart Hauptbahnhof (Hbf)

Ankomststation

Utrecht Centraal

Ændringer

en gang

Operatør

Deutsche Bahn DB, NS International

Togtype

ICE InterCityExpress, DB Intercity

Gennemsnitlig rejsetid

04:47

Sammenlign togbilletpriser

Der er flere forskellige selskaber, der tilbyder billetter fra Stuttgart til Utrecht. Priserne kan variere lidt, og det samme gælder rejsetiden. Det afhænger af, hvilke kvoter der er til rådighed, og hvordan rejsen foregår. Det er værd at sammenligne, især på lange ruter.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn: Officielle togbilletter, der sælges af Deutsche Bahn. Meget god oversigt over tidsplaner.
NS International

NS International: Fremragende reservationsside for de hollandske jernbaner. Let at bruge bookingsystemet.

Omio

Omio: Et enkelt reservationssystem. Du kan sortere søgeresultaterne overskueligt efter priser og rejsetider.

Trainline

Trainline: Et pålideligt reservationssystem. Fremragende til lange og internationale rejser.

Rejseinformation​

Vil du vide mere om din rejse fra Stuttgart til Utrecht ? Her finder du de vigtigste spørgsmål med svar, som kan hjælpe dig med at planlægge din rejse.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stuttgart til Utrecht er 04:47 timer. Der er flere forbindelser dagligt. Rejsetiden kan variere på forskellige dage (weekend, helligdage). Brug venligst de angivne reservationslinks for at finde den nøjagtige rejsetid.

Den hurtigste rejse fra Stuttgart à Utrecht til 04:19 timer.

Du kan købe togbilletter fra Stuttgart til Utrecht på forhånd for så lidt som EUR 29. De er normalt dyrere, hvis du bestiller dem med kort varsel. Priserne kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, ruten og serviceklassen (2. eller 1. klasse).

 

Der er ingen direkte togforbindelser fra Stuttgart til Utrecht. Hvis du rejser med tog fra Stuttgart til Utrecht, skal du skifte tog én gang.

Le premier train de Stuttgart à Utrecht part à 04:22. Attention : les trains tôt le matin ne sont pas toujours les meilleurs, car les éventuelles correspondances ne sont pas aussi rapprochées que pendant la journée.

Det sidste tog fra Stuttgart til Utrecht afgår kl. 21:53. Bemærk venligst, at togforbindelser sent om aftenen ikke altid er de mest komfortable, og at der kan være længere stop. På lange rejser er et nattog interessant.

 

LAfstanden på togruten fra Stuttgart til Utrecht er 465 kilometer.

Pour plus d'informations et pour obtenir une aide personnelle de la part de sympathiques voyageurs en train, nous te recommandons le forum Raildude.

Følg dette link for at få rejseinformation om togforbindelsen fra Utrecht til Stuttgart.
DA | DE | FR | NL